Дмитро Волканов зізнався, як Данилко реагував на його бажання піти з шоубалету Вєрки Сердючки заради сольної кар'єри

Новини шоубізнесу
1 382
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дмитро Волканов пригадав співпрацю з Андрієм Данилко
Дмитро Волканов. Фото: instagram.com/dimavolkanov

Колишній учасник шоубалету Вєрки Сердючки розповів, яким Данилко є у реальному житті

Український співак та колишній учасник шоубалету Вєрки Сердючки Дмитро Волканов розповів, який Андрій Данилко є поза сценою. Маючи багаторічний досвід роботи з артистом, він розповів про правдивість чуток навколо його характеру.

Про це Дмитро зізнався в інтерв'ю Аліні Доротюк, опублікованому на її YouTube-каналі. Співак познайомився з Данилком ще під час участі в шоу "Х-Фактор", після чого отримав пропозицію співпраці від відомого артиста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Волканов приєднався до команди Данилка і працював разом з ним чотири роки. Нині Дмитро займається сольною кар'єрою, але з теплотою згадує спільну роботу з Андрієм. Він підкреслив, що той завжди підтримував його і не обмежував у прагненні до сольної творчості. Тому легко поставився до рішення Волканова почати виступати як окремий артист.

При цьому Доротюк згадала про чутки щодо характеру Данилка. За словами Аліни, він відкритий і доброзичливий з тими, хто входить до його "ближнього кола", але водночас залишається закритим для решти.

Нормальна людина абсолютно, без жодних стереотипів. Просто нормальний Андрій Михайлович, який мені дозволив настільки багато досвіду отримати... Я почав з ним знайомство ще на "Х-факторі". Я побачив, які він дає настанови, тобто він для мене був певного роду наставником,
— зазначив Волканов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше у Мережі активно обговорювали архівне інтерв'ю Андрія Данилка 1996 року. Ось які телешоу були на початку Незалежності України!