"Я вклоняюся перед цими людьми": письменник та актор Антін Мухарський розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 526
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артист також відверто зізнався, чи пройшов процедуру оновлення військово-облікових даних
Фото: Cкриншот

Чоловік також розповів, чи вже оновив дані у ТЦК

Популярний український письменник, актор та ведучий Антін Мухарський, який так і не побачився зі своїми дітьми від Сніжани Єгорової, висловився стосовно своєї мобілізації на передову. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв'ю Яніні Соколовій Антін пригадав, як сам приєднався до лав ТрО на початку війни. Проте, це його єдиний військовий досвід, адже Мухарський так і не пішов на фронт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він зізнався що йому страшно відправлятися на передову. Зокрема, артист заявив, що схиляє голову перед українськими захисниками, але сам боїться такого життя.

Я в перші дні повномасштабного вторгнення цілих три дні прослужив у Васильківській теробороні, ледь не вбив СБУшника. І досі коли згадую про цей випадок у мене просто тьохкає серце. Мені страшно. Я музикант воєнного оркестру і коли поруч щось зривається, я просто падаю без ніг. Мені страшно і я віддаю грандіозну шану людям, які долають цей страх і йдуть. Я це зробити не можу. Я вклоняюся перед цими людьми. Просто з заздрістю дивлюся на тих, хто вдягнув форму. І вклоняюся їм до земно,
– зазначив Мухарський.

Відомо, що письменник та артист є батьком трьох дітей. Зокрема, цим він також пояснює своє рішення не вступати до лав ЗСУ. На запитання, чи він оновив свої військово-облікові дані у ТЦК, Мухарський відповів, що поки що не встиг.

Як людина, яка чесна з собою, я скажу, що мені страшно. Я чинний батько трьох неповнолітніх дітей. Я виїхав у березні й ще не встиг оновити свої дані у ТЦК. Це мені тільки належить зробити. Буду чекати, як будуть розвиватися події. Я не біжу у військкомат, але якщо так трапиться, то значить така доля,
– зазначив Антін.

Дивитися із 49:56

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Антін Мухарський розповів, чи спілкується з дітьми від путіністки Єгорової. Він навіть планував стати на захист країни зі зброєю в руках.