"Мрія про перемогу лишається мрією...": мобілізований Віталій Козловський заінтригував фанатів

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український співак Віталій Козловський, який розповів про виклики свого військового життя , натякнув фанатам, що готовить музичну премʼєру. Артист підсумував 700 день повномасштабної війни та розповів про службу в ЗСУ. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В Insta Stories Віталій Козловський опублікував кадр у військовій формі та поділився власними думками щодо перемоги України над країною-агресора. Артист розуміє, що війна не закінчиться найближчим часом, але не втрачає надію, що він застане цей момент.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У червні 2023 року Віталій Козловський пройшов навчання та прийняв присягу, вступивши до лав ЗСУ. А з того моменту він майже постійно знаходився на передовій та не займався розвитком власної музичної карʼєри. Проте зовсім скоро артист обіцяє представити фанатам нову композицію.

700 днів пекла у нашій країні. Мрія про перемогу лишається мрією. Віра жевріє, надія не померла, любов до Батьківщини та до людей, які роблять добро, зростає. Дякую всім совісним.
Дуже сумую за легкістю…І хоч зараз практично неможливо поєднати творчість із сьогоденням, всупереч всім перипетіям скоро вийде у світ відображення моїх думок,

– зазначив Віталій Козловський.

"Мрія про перемогу лишається мрією...": мобілізований Віталій Козловський заінтригував фанатів - фото №1
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як військовий та співак Віталій Козловський зізнався,  що відчуває, коли бачить веселощі  цивільних поза фронтом. Артист заявив, що у нього навіть були депресії.