Раміна Есхакзай пообіцяла всиновити хлопчика з Маріуполя, якого підло викрали росіяни (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 395
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Раміна Есхакзай всиновить підлітка
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala

Відома інтервʼюерка оголосила про намір допомогти підлітку, якого депортували окупанти

Українська блогерка Раміна Есхакзай, якій заборонили їздити на фронт , заявила про свій намір всиновити 18-річного сироту Пилипа Головню. Ще на початку широкомасштабної війни його незаконно вивезли до росії, а після — підлітка всиновила представниця при президенті рф з прав дітей Марія Львова-Бєлова.

Про намір стати опікуном Есхакзай розповіла під час інтерв'ю з 18-річним Богданом Єрмохіним, який теж був викрадений російськими окупантами з Маріуполя. Відео розмови опубліковане на YouTube-каналі блогерки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Єрмохін повідомив, що Пилип Головня є його другом з маріупольської школи. Після депортації Богдан, Пилип і ще двоє їхніх друзів трималися разом, але через три місяці їх роз'єднали. З тих пір вони не бачилися, оскільки Головня був всиновлений російською політикинею та не повернувся в Україну.

Я, 16-річний хлопець, з бородою вже, без документів. Ми доводили їм, що діти, і нам повірили. Потім нас забрали. Нас було четверо хлопців, яких вивезли на територію "російського дна". Ми завжди показували, що нас не роз'єднати. Але нас розділили, повернули зараз трьох до України. Мій друг Пилип залишився там, його всиновила уповноважена при президенті росії із прав дитини Марія Львова-Бєлова. І все, йому вже 18 років. Дорослий уже "хлопчик". Він дуже полюбляє їсти, тому, якщо він це почує, я шаурму йому куплю, якщо приїде,
— розповів Богдан.

Почувши цю історію, Раміна пообіцяла стати опікуном для Пилипа. Журналістка запевнила, що забезпечить йому гарне життя в Україні, як тільки Офіс президента зможе допомогти йому повернутись на батьківщину.

Пилипе, ми тебе чекаємо, якщо ти запишеш звернення до нашого омбудсмена, до Офісу президента, Україна тебе чекає, Богдан купить тобі шаурму, а я тебе всиновлю. Все! Ми вирішили, буду твоїм опікуном, я не жартую. І ми з підписниками забезпечимо тобі гарне життя в Україні,
— звернулася Раміна прямо до Філіпа.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Раміна Есхакзай розсекретила, як проходять її побачення з загадковим обранцем. Знаменитість зізналася, що переважно вони зустрічаються на передовій.