Раміна Есхакзай вже відчула себе у ролі мами: журналістка зізналася, чому не хоче народжувати (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська журналістка Раміна Есхакзай, яка  страждала на булімію , зізналася, чи планує у майбутньому стати мамою. Знаменитість відверто заявила, що не хоче самостійно народжувати, але, навіть враховуючи це, вона готова до дітей. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

У розмові з Олександром Волошиним під час запису подкасту для його YouTube-каналу, Раміна зізналася, що не бачить різниці між тим, яким саме чином стати мамою. Блогерка підкреслила, що не наважиться народити дитину, але це не значить, що вона зовсім не хоче їх мати. Натомість надихнувшись історією всиновлення дитини Тімура та Інни Мірошниченко, журналістка замислюється над тим, аби теж подарувати сімʼю дитині, яка залишилася без батьків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Раміна зазначила, що добре поставиться і до того, якщо у її коханого будуть діти від попередніх стосунків. Ось що вона сама про це говорить:

Дитина, яку ти народжуєш, на все життя. Їй треба дати освіту, проводити з нею час. Я думаю про те, що готова всиновити дитину старше, не немовля. Не хочу мати саме своїх дітей. Я не вважаю, що мої гени кращі за інші. Всі діти однакові.
Якщо я почну стосунки з людиною, в якої є дитина - це теж окей. Але саме народжувати я не хочу. Тому що у мене є молодша сестра, і в мене таке враження, що я була для неї мамою,

– розповіла Раміна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Раміна здивувала зізнанням про причину розриву стосунків з коханим , з яким прожила 5 років. Популярна українська блогерка відверто розповіла, чому так і не вийшла заміж за Євгенія Проніна.