Раміна Есхакзай заявила, що готова піти на фронт після того, як декілька років прожила у росії (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська журналістка Раміна Есхакзай, яка не хоче народжувати дітей , висловилася щодо мобілізації жінок. Знаменитість багато що робить задля забезпечення ЗСУ, в тому числі закриває великі збори та особисто їздить на нульові позиції. Тому вона вже має чітко сформовану відповідь, чи пішла б на фронт і сама. Усі подробиці розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Під час запису подкасту для YouTube-каналу "Формула Волошина", Раміна здивувала опонента заявою про те, що готова піти на фронт. За словами дівчини, вона неодноразово потрапляла у ситуації, коли могла б загинути під час зйомок власного проєкту, в рамках якого часто їздить на передову. Вона не приховує, що має страх, але водночас Раміна розуміє, що армії потрібні люди, аби зупинити російську військову агресію та наблизити перемогу України у цій війні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз Есхакзай розуміє, що приносить багато користі як публічна діячка, інформуючи величезну аудиторію українців та іноземців. Але, якщо у цьому виникне необхідність, вона готова піти на фронт.

Я навіть готова піти воювати, якщо потрібно. Я знаю, що можу поїхати в одну поїздку і не повернутися. Я бачила це, знаю, що потрібні люди на фронті. У мене беруть інтерв'ю, викладають уривок в TikTok, і пишуть коментар: "А звідки ця нафарбована знає?", а я повернулася з напрямків: Соледар, Авдіївка, Бахмут, Куп'янськ, я бачу ситуацію, спілкуюся з військовими.
Я можу сказати, що війна не закінчиться завтра і післязавтра. Треба готуватися, тому що я довіряю нашим військовим. Коли я їжджу на фронт, моє життя залежить від військових,

– висловилася Раміна.

Варто зазначити, що після 2014 року Раміна жила певний час на росії. Журналістка вчилася там, а окрім того, намагалася побудувати карʼєру, адже в Україні їй цього не вдавалося. Але зараз її позиція більш ніж чітка, тому усю себе вона віддає тому, аби допомагати воїнам ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Раміна розповіла про свою боротьбу з зайвою вагою. Виявилося, що зірка соцмереж страждала на булімію .