Обіднів на 36 мільйноів: колишній чоловік Анни Трінчер потрапив у халепу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Волошин втратив доходи з криптовалюти
(Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Блогер втратив доступ до своїх коштів

Популярний український блогер та артист Олександр Волошин, який оголосив про переїзд за кордон у розпал війни, поскаржився на проблеми із фінансовим становищем. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Волошин повідомив, що втратив доступ до частини своїх коштів, які він тримав у криптовалюті. Як виявилося, у колишнього чоловіка Анни Трінчер було на рахунку 290 ефірів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якщо переводити цю суму у гривні, то це виходить близько 36 млн. Волошин зізнається, що свої доходи у крипті почав зберігати ще із 17 років.

Левову частину своїх доходів, які я почав отримувати 17 років, я зберігав у криптоактивах. Це різні монети - основному ethereum і криптодолари USDT, USDC. Спочатку я зберігав усе це на Binance. А коли почав дружити з людьми, які розбираються у криптовалюті, мені пояснили, що на біржах тримати гроші небезпечно, і порадили завести "холодний гаманець,
- каже Олександр.

Хлопець зазначає, що холодний гаманець - це така собі флешка, на якій зберігаються усі кошти. Вона має свої особливості. Зокрема, це наявність спеціального коду з кількох слів, за допомогою якого можна відновити кошти, якщо флешка загубилася.

70% коштів я зберігав на цій флешці. Коди не можна зберігати в телефоні чи будь-яких нотатках. Я це все зашифрував і сховав. Нещодавно я втратив флешку. Не знаю, коли саме це сталося. Я почав шукати флешку, щоб зробити одну фінансову операцію, і не знайшов її. Вона завжди в мене лежала у місці, недоступному ні для кого. Я не залишився безхатьком, не залишився бідною людиною, але я втратив більшу частину свого капіталу. Я навіть не розумію, як це сталося.
- зазначив шоумен.

Медійник також зазначив, що наразі у нього лишилося декілька автомобілів та дві квартири. Це і є те, що він не встиг інвестувати. Варто зазначити, що ці покупки не залишили його голим і босим, як говорить Волошин.

Близько 70% усього, що я накопичував усе життя, просто зараз десь висить у якійсь хмарі,
- зауважив він.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наостанок чоловік звернувся за підтримкою до своїх підписників. Він попросив у них допомоги, якщо хтось розбирається у тонкощах відновлення доступу до електронного гаманця.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишній чоловік Анни Трінчер улип за кордоном на чималий штраф. Що такого зробив Олександр Волошин?