Трінчер боїться втратити підписників, а Волошин – життя? Військові "рознесли" експодружжя блогерів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Заступник керівника Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко та офіцер управління 12 бригади "Азов" НГУ Дмитро "Дипломат", які закликали інфлюенсерів навідатися у ТЦК , знову заговорили про блогерів на війні. На цей раз військові висловилися не тільки у бік тих, не пройшов військово-лікарські комісії, але й до тих, хто намагається щонайменше говорити про потреби ЗСУ, аби не втратити аудиторію.

У першому випуску YouTube-шоу "Про війну" військові заговорили про те, що багато хто з відомих людей може пройти ВЛК, звернувшись до ТЦК. Тоді Коваленко та "Дипломат" підкреслили, що не закликають усіх йти на війну. Проте на їх думку, це могло б стати гарною мотивацією для підписників, які слідкують за життям інфлюенсерів у соцмережах. Ба більше, це б покращило репутацію армії України, тому б з'явилося більше охочих вступити до лав ЗСУ. Однак блогер Олександр Волошин не погодився із думкою військових. Так, хлопець заявив, що перебуваючи в тилу він може більше допомагати армії, ніж якби був на фронті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Трінчер боїться втратити підписників, а Волошин – життя? Військові рознесли експодружжя блогерів (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Тому у новому випуску розмовного подкасту Андрій Коваленко та Дмитро "Дипломат" знову заговорили на цю тему. Військові підкреслили, що не закликають усіх іти безпосередньо на фронт. Проте вони наголосили, що українська армія потребує резервів.

Так, він збирає на армію, в нього класний Інстаграм. Але коли вирвали наші слова про Мішу Лебігу із контексту, він одразу обурився. Мовляв, як же так, великі донати і так далі. 
Але, вибачте, я теж робив великі донати, Стас "Осман" (боєць батальйону Айдар) робить великі донати, при тому, що він в армії. Це не індульгенція.
Потрібно людям згадати, що армії потрібні резерви.
Ніхто нікого в окопи не заганяє, це лише про приклад для молоді, аби суспільство не забувало про війну.
Ми призиваємо публічних людей більше звертати увагу на фронт, на події і на проблеми,

– підкреслили чоловіки.

Цікаво, що у своїй розмові Андрій та Дмитро не оминули й колишню дружину Волошина, співачку Анну Трінчер. Заступник керівника Центру протидії дезінформації РНБО припустив, що артистка не говорить у соцмережах про війну, адже боїться втратити своїх підписників у соцмережах. А натомість Коваленко заступився за Юлію Вербу, яка показово пригнала автівки для ЗСУ, через що її неодноразово висміювали як підписники, так і самі військові.

Є така співачка Аня Трінчер. Для неї публікувати в Інстаграмі військовий контент – це одразу втрата підписників. А це ж дуже важко.
В от Юля Верба привезла машини, вона в цьому плані молодець,

– підкреслив Коваленко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Андрій Бєдняков  розкритикував блогерів , що знімають роботу ППО. Шоумен обурився тому, що деякі блогери ледь не навмисне ігнорують заборони та розповсюджують відео, що шкодять нашій армії.