"Ця хвороба переноситься дуже непросто": танцівниця Ілона Гвоздьова повідомила, що захворіла

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ілона Гвоздьова розповіла, що важко перенесла хворобу
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Артистка підхопила вітрянку

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова, яка похизувалася новим розміром грудей у черговій фотосесії, заявила про те, що захворіла. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram Гвоздьова розповіла, що вже встигла скасувати свої найближчі плани, так як захворіла на вітрянку. Як каже артистка, ця хвороба у 35 років відчувається зовсім по-іншому,ніж у дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Танцівниця говорить, що дуже страждає від болі та свербежу. Жінка переконана, що поява в неї цієї хвороби обґрунтована її шаленими темпами життя, а також виснаженням організму.

Я захворіла вітрянкою. І скажу вам у віці 35 ця хвороба переноситься дуже непросто, а часом хочеться вилізти на стелю від болю, свербежу та вимушеної ізоляції. Одна моя знайома сказала, що вітрянка в дорослому віці з точки зору психосоматики – це слідча дія на підсвідомому рівні між тим що я "хочу робити" і тим, що "необхідно робити", постійний тиск з боку спільноти людей та їхні очікування, розбіжність між моїми потребами і потребами інших людей! Тобто тіло йде в блок і змушує зупинитись, замислитись, згадати незакриті гештальти, неопрацьовані і не пережиті образи! Варто все згадати, переосмислити, відпустити та йти далі жити своє життя,
- заявила танцівниця.

Однак, артистка розповіла, що нині вже все добре і вона почувається куди краще. Хорошими новинами Гвоздьова поділилася в Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ілона Гвоздьова відповіла, чому продала бізнес. Свого часу вона була очільницею студії танцю.