Ставиться до України, як до рідної країни: тренер Мілана Пауло Фонсека прийшов на пресконференцію із українським символом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 341
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Пауло Фонсека не забуває про зв'язок з Україною
Фото: Getty images

Цікаво, що 51-річний Пауло одружений на українці

Знаменитий португальський футбольний тренер Пауло Фонсека, який свого часу тренував донецький “Шахтар”, став новим коучем італійського Мілана. 51-річний Пауло взяв приклад із світових зірок, які підтримали Україну у війні з рф. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, португальський фахівець дав першу конференцію у своєму новому клубі. Зазначимо, що на зустріч із ЗМІ Пауло прийшов у піджаку зі значком синьо-жовтого прапора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У такий спосіб він нагадав італійцям про Україну. Варто відзначити, що обраниця Фонсеки саме з України. Він одружився з нею, коли проживав у Києві та тренував “Шахтар”.

Хочу подякувати всім за те, як мене прийняли, а також клуб за довіру та роботу. Дуже мотивований, схвильований і впевнений у тому, що зроблю тут чудову роботу.
- розпочав своє звернення Пауло.
Знаю, що приходжу до клубу, який хоче перемагати, був у музеї та бачив історію Мілана. Маю великі амбіції, хочу бути частиною цієї історії. Ібрагімович також показав мені місце для нових трофеїв - хочу стати частиною цієї історії. Готовий почати цю подорож, мені не терпиться почати працювати. Мушу сказати, що я тут ще й тому, що дуже вірю у гравців, які у нас є. Але й вважаю, що кілька гравців нам треба ще. Не так багато, але правда, кілька позицій треба підсилити,
- цитує Фонсеку tuttomercatweb .
Пауло Фонсека не забуває про зв'язок з Україною
SempreMilan
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як виглядає обраниця 29-річного іспанського воротаря Кепи Аррісабалаги. Пара узаконила свої стосунки 2 роки тому.