"Ми 2,5 роки не жили разом": Альона Вінницька розповіла, завдяки чому змогла вберегти стосунки з чоловіком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
6 613
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Вінницька заявила, що навіть у сладні часи підтримувала зв'язок з коханим
Фото: instagram.com/alena_vinnitskaya

Артистка заінтригувала тим, що переспіває свою композицію українською мовою

Колишня учасниця нашумілого гурту “ВІА Гра” Альона Вінницька зізналася, які мала проблеми у стосунках з чоловіком Сергієм Большим та як вони разом виходили з кризи. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, у шлюбі Сергія та Альони були свої проблеми. Ба навіть, були часи, коли Альона ставила стосунки з Большим на паузу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вінницька запевняє, що ані вона, ані Сергій не хотіли розлучення. Закоханим вдалося стати ближчими одне до одного завдяки роботі. Окрім того, вони продовжували спілкуватися у телефонному режимі.

Наша перерва у стосунках - це не формула для кожної пари, декому це допомагає, а хтось назавжди вирішує розійтись. Ми 2,5 роки не жили разом, спілкувались лише телефоном, однак продовжували працювати разом, можливо це допомогло, а можливо те, що ні я, ні Сергій не бачили цього фіналу,
- зізналася співачка в інтерв’ю М1.

Окрім того, Альона неабияк порадувала своїх шанувальників радісною звісткою. Артистка зовсім скоро випустить української мовою один із своїх популярних треків. Однак, співачка поки не поспішає розсекречувати, про яку пісню ідеться. Щодо повноцінного повернення на сцену, то поки що Альона про це воліє не говорити. Вона зосереджена на діяльності свого благодійного фонду.

Я не хочу робити якихось таких заяв, що я повертаюся. Зараз я працюю над благодійним фондом. Трішечки на другому плані в мене творчість. Хоча можу відкрити секрет, що одну зі своїх пісень, яку я вважаю хітом, ми зараз перекладаємо українською,
- поділилася зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Вінницька різко пройшлася по зрадниці Сєдоковій, з якою разом співала у гурті “ВІА Гра”.