"Мені часто кажуть, що щось пороблено": Саліванчук випадково зняла на телефон, як травмувала руку на відпочинку (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анна Саліванчук зазначила, що все обійшлося без переломів
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

Акторка говорить, що з нею останнім часом щось трапляється

Популярна українська акторка Анна Саліванчук, яка потішила звабливими вигинами у купальнику, розповіла про те, що травмувалася за кордоном під час відпочинку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Анна розповіла, що впала. Сталося це під час того, як Саліванчук знімала новий контент для фотоблогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Символічно, що сам момент падіння потрапив на камеру. Наразі Саліванчук повідомила, що все обійшлося без переломів. Однак, акторка так забилася, що отримала вивих та розтягнення правої руки і грудної клітки.

Слава богу, що обійшлося все просто гіпсом на сім днів, без переломів. Усі кістки цілі. Дуже сильний вивих і розтягнення правої руки й грудної клітки. Мені часто кажуть, що щось пороблено. Зі мною та моїми синами часто щось трапляється. Видаляли кісти, операція на шиї, втрата зору, милиці, зламаний ніс, діти постійно хворіють, Глібу зашивали підборіддя, голову, око, коліно... Це ще я не показую хвороби батьків. І дійсно, можна подумати, що щось не так. Але я просто проживаю це життя на повну і я з вами дуже відверта, не показую вам тільки, як усе добре, а показую, що я теж людина і теж плачу і страждаю від болю. Хтось скаже – щастя любить тишу, хтось скаже, що я дурна, що така відверта з вами, але я така, яка я є, і іншою бути не хочу.
- повідомила Анна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук розповіла, чи бив її колишній чоловік. Підписники припускають, що артистка піддавалася насиллю.