"Немає жодних планів щодо нової музики": Адель спантеличила заявою про те, що вирішила піти з великої сцени

Новини шоубізнесу
1 043
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Адель йде зі сцени
Адель. Фото: Getty Images.

Одна з найпопулярніших співачок сучасності зізналася, що знову планує взяти перерву у музичній кар'єрі

Відома американська співачка Адель, яка нещодавно засвітилася у сукні російського дизайнера, приголомшила прихильників неочікуваною новиною. Артистка заявила, що йде зі сцени. На скільки затягнеться її творча пауза — поки невідомо.

Планами на найближче майбутнє Адель поділилася в інтервʼю ZDF. Зірка пояснила, що головною причиною рішення піти зі сцени є проблеми зі здоровʼям. Адже саме через серйозну хворобу не так давно артистка знепритомніла прямо під час свого сольного концерту, а також скасувала всі свої березневі концерти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що це буде не перша творча перерва виконавиці. Адже після народження дитини Адель теж на якийсь час зникла зі сцени, проте змогла феєрично повернутися. На скільки цього разу затягнеться її “відпустка” — поки невідомо. Проте маючи таку базу шанувальників Адель зможе в будь-який момент розраховувати на їх підтримку.

У мене взагалі немає жодних планів щодо нової музики. Я хочу великої перерви після цього (туру — прим. ред.). Планую займатися іншими творчими речами, хоча б ненадовго. Я сумую за тим, що було до того, як я стала відомою. Найбільше, мабуть, за невпізнаваністю на вулицях. Проте той факт, що людям подобається мій голос і пісні, досить дивний, тому не думаю, що колись звикнуся з цим. Тож, воно того варте… Просто необхідно дійти балансу
— зазначила Адель.
Адель ставить на паузу музичну карʼєру
Адель. Фото: Getty Images.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що співачка змусила свого коханого підписати шлюбний контракт. Адель попросила Річа підписати цю угоду, оскільки вона переймається за свої статки й хоче захистити їх у правовій площині