"Після цього вона дізналася, що в неї така хвороба страшна": Ауріка Ротару розповіла про останній концерт Ніни Матвієнко

Новини шоубізнесу
5 941
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ауріка Ротару подякувала долі за те, що мала можливість працювати з Ніною Матвієнко
Фото: Тоня Матвієнко / Facebook

Сестра Софії Ротару зазначила, що дуже рада, що в неї була можливість працювати разом з такою артисткою, як Ніна Матвієнко

Відома українська співачка та за сумісництвом молодша сестра легендарної Софії Ротару Ауріка Ротару висловилася про Ніну Матвієнко, яка відійшла в інший світ 8 жовтня минулого року. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Ауріка Ротару у своєму інтерв’ю блогерці Аліні Доротюк розповіла про останній концерт української легенди. Так виявилося, що концертну програму вони відіграли разом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ротару подякувала долі за те, що вона їй дала їй можливість працювати разом з такою артисткою, як Ніна Матвієнко. Відповідне відео з інтерв’ю молодшої сестри Софії Михайлівни опубліковано на ютуб-каналі Аліни Доротюк 15 липня.

Я дуже рада, що у нас була така можливість попрацювати разом. Вона також приєдналася до нашої "Команди А". Десь протягом року ми давали благодійні концерти разом. Ми їздили по всій країні. Так сталося, що останній концерт Ніни Митрофанівни був у Львові. Це було 2 серпня. Пам'ятаю, як ми зранку вийшли з Ніною біля готелю в кав'ярню попити каву, і вона мені розповіла, що не дуже добре почувається. Увечері ми відпрацювали концерт для маріупольців, а другого дня поїхали до Києва, і після цього Ніна Матвієнко дізналася, що в неї така хвороба страшна.
- заявила співачка.

Дивитися з 46:13

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ніна Матвієнко виглядала 48 років тому. Алла Кудлай показала архівне фото з Ніною Митрофанівною.