Антоніна Матвієнко показала, як її привітали з днем народження діти та чоловік (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 607
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Антоніна Матвієнко
Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Артистці виповнилося 43 роки

Популярна українська артистка Тоня Матвієнко, 12 квітня відсвяткувала свій 43-й день народження. Доньці легендарної Ніни Матвієнко виповнилося 43 роки.

Свою кохану дружину привітав і популярний музикант Арсен Мірзоян. У себе у фотоблозі артист розповсюдив теплий пост.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У ньому він ніжно звертався до своєї другої половинки. Зокрема, Арсен написав, що він завжди поряд із своєю обраницею.

Бусінко моя, вітаю тебе з Днем народження! Кохаю тебе, завжди поряд, завжди твій. Роки не рахуй – роки не твоє. Доброго ранку і цьом,
— замилував підписом Арсен.

Своєю чергою Тоня, з нагоди дня народження оголосила про черговий збір на потреби українських воїнів. Зокрема, вона закликала шанувальників донати на допомогу 8-го полку ССО.

Сьогодні мені 43. Мрію лише про одне, як і мільйони українців. Тож для наближення нашої спільної мрії — привітання приймаю у формі донату на засоби РЕБ та FPV. Для бійців 8 полку ССО. Ціль — 1 млн грн,
— повідомила артистка.

Окрім того, Тоня продемонструвала своїм фоловерам, як її привітала старша донька Уляна, а також молодша Ніна. Відповідне фото Тоня поширила у себе в Instagram Stories. Отож, дівчата разом зі своїм батьком підготували сюрприз та дивували зіркову маму смаколиками прямо на вулиці.

Пост Тоні Матвієнко
instagram.com/tonya_matvienko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тоня Матвієнко розповіла, як її мама підписала контракт незадовго до своєї смерті. Донька Ніни Митрофанівни розуміла, що потрібно зберегти її неосяжний творчий доробок.