"Можливо, це когось лякає, проте це чесно": EL Кравчук зізнався, чи вільне його серце

Новини шоубізнесу
676
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

EL Кравчук заявив, що зараз зараз закоханий у творчість
Фото: instagram.com/el_kravchuk_official

Артист також розповів про свого ідеального партнера

Відомий український співак EL Кравчук, який жорстко розкритикував Олега Винника, розповів про своє особисте життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, знаменитість чесно зізнався чи перебуває він у стосунках. Відтак, 47-річний EL Кравчук заявив, що наразі повністю віддає себе творчості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артист заявляє, що ні в кого не вдалося привернути його увагу до себе так, щоб перебити його потяг до творчості. Співак заявляє, що можливо таке формулювання і лякає когось, але він чесний з аудиторією.

Щодо стосунків, якщо мова йдеться про романтичні, то це завжди якась енергія, яка приходить і йде від мене, бо я весь у творчості, і напевне, моя періодична самотність — це наслідки того, що музика моя справжня друга половинка. Поки ні в кого не вдалось закохати мене в себе більше, ніж в творчість. Можливо, це когось лякає, проте це чесно,
- зінався співак у своєму інтерв’ю Marie Claire.

Окрім того, артист поділився, про якого супутника по життю він мріє. Зокрема, для співака важливі чесність, повага та турбота у стосунках.

Одні з головних якостей у стосунках — це чесність та повага. Без цих двох факторів кохання неможливе, воно довго не витримає. Звичайно, я за акуратність у побуті, підтримку, турботу, готовність вислухати, дати пораду і прийняти пораду. На жаль, в житті не все так просто, як у тексті, і на розуміння якостей йдуть роки, однак я кохав, і впевнений, ще кохатиму і далі,
- резюмував співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як EL Кравчук зізнався, що через росіян він зник зі сцени аж на 10 років. Артист пригадав, як зі своїми україномовними піснями не міг потрапити у музичні чарти на радіо та телебаченні.