Від дружби не лишилося і сліду: EL Кравчук здивував подробицями про Ані Лорак

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак та актор  EL Кравчук, який здивував вітчизняного слухача музичним різдвяним подарунком, висловився про артистку-зрадницю Ані Лорак, яка підтримує рф у війні з Україною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, в інтерв'ю виданню Telegraf артист дав розгорнуте інтерв'ю. У ньому знаменитість розповів про своє відношення до війни, плани на майбутню творчість, а також  про опальну Ані Лорак, якій колись був хорошим другом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, EL Кравчук не може до сих пір зрозуміти, як співачка могла зрадити рідну землю. На запитання про те, чому  у Лорак така антиукраїнська позиція щодо війни, співак заявив, що зірка ницо впала.

 Не знаю, що з нею сталося, це взагалі "отрута" якась, що перетворила її на страхіття. Так ницо впасти! Я розумію, що можуть бути якісь обставини, але взагалі нікому цього не побажав би. Це стосується й деяких інших артистів, що теж так низько впали. Говорю про людей, які народилися в Україні, яким Україна все дала, і таке робити.

Своєю чергою артист заявив, що він ніколи так не зміг би вчинити. При цьому співак порівняв зразу Лорак із забуванням української мови.

Водночас вони ж знають правду і що таке справедливість. Все точно знають. Я у цьому переконаний. Це не ілюзія і не таблетка, яку з'їдаєш і забуваєш все, що було вдома. Ти не забудеш ні материнської мови, ні материнського молока, ні ночей цих, ні Дніпра. Я не забуду ніколи. Я так Київ люблю!

Від дружби не лишилося і сліду: EL Кравчук здивував подробицями про Ані Лорак - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як EL Кравчук випустив новий потужний трек.  Новий трек артиста "Додому" відображає душу кожної людини, якій довелося пережити жахи війни і, на жаль, виїхати з України.