Олександру Рудинському виповнилося 28! Актор зізнався, як хотів би відсвяткувати цей день

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Рудинський
Олександр Рудинськии. Фото: Facebook

Зірка українських фільмів та серіалів пригадав свої памʼятні дні народження

Герої, яких він грає, завжди щирі та харизматичні — саме завдяки цьому таланту актор Олександр Рудинський, який розповів про свого сина, так подобається глядачам. Згадайте, чого лише варті його ролі в серіалах Нового каналу “Перші ластівки”, “Зв’язок” та “Голова”!

Саме сьогодні актор зустрічає 28-й день народження. Олександр поділився спогадами з дитинства та розповів, що потрібно зробити, аби свято стало по-справжньому ідеальним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Актор зізнався, що день народження є для нього особливим днем. Проте таким же він є і для мами Олександра, оскільки вона дуже чекала на появу свого сина.

Мій найприємніший спогад з дитинства — це те, що на кожен день народження ми збиралися сім'єю з усіма родичами. Чому це так приємно? Бо після мого переїзду в Київ років 10 як це неможливо. З родиною ми на відстані, деяких родичів вже немає серед живих, тому такого святкування вже ніколи й не буде, але ці спогади дуже приємні. Я завжди зустрічаю свій рік у колі найближчих. Якось так склалося, що маю багато друзів, то завжди день народження — це дружина, дитина та друзі. Можливо, колись я зміг би зібрати батьків, усіх своїх товаришів з Миколаєва та Києва. І це була б досить велика компанія рідних для мене людей,
— розповідає Олександр Рудинський.
Олександр Рудинськии святкує 28-річчя
Олександр Рудинськии. Фото: пресслужба Нового каналу

У кожного з нас є такі подарунки на день народження, які запам’яталися найбільше. Бо саме вони викликали в нас найбільше емоцій. І Олександр Рудинський, звісно, не виключення.

Коли мені у 2004 році виповнилося 8 років, я отримав у подарунок футбольну форму. Це була форма збірної Греції, бо тоді Греція стала чемпіоном Європи з футболу, і на той момент це було дуже модно. А ще я великий фанат фільму “Одного разу в Голлівуді” Квентіна Тарантіно. І на минулий день народження мені дружина зробила великий торт за мотивами фільму й подарувала цю книжку,
— з усмішкою згадує Олександр Рудинський.

Особливими для Олександра стали й ті дні народження, які він провів на знімальному майданчику.

Це був перший знімальний день, ми якраз починали роботу над другим сезоном серіалу “Перші ластівки” якраз на мій день народження, 23 липня. Той день я провів на майданчику. Це було дуже приємно,
— поділився Олександр Рудинський.
Олександр Рудинськии пригадав цікаві деталі зі святкувань свого дня народження
Олександр Рудинськии. Фото: пресслужба Нового каналу
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Рудинський розповів про зйомки нового фільму у Британії та підтримку українців за кордоном. За словами актора, це була найважча робота в його житті, адже він розумів, що не має права на помилку.