Співачка SOWA ледь не побилася із кияанами: деталі

Новини шоубізнесу
1 129
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка SOWA
Фото: instagram.com/sowa_official

Артистка вразила перформансом на вулицях Києва

Українська співачка SOWA, яка виступила у військовому шпиталі, зуміла спричинити справжній скандал довкола своєї персони. Подробиці - в нашому матеріалі.

Просто посеред білого дня, молода артистка на яскраво біло-чорному кабріолеті у якій була вмонтована колонка та мікрофон, виконала кілька своїх пісень. Окрім цього, вона вразила та шокувала киян провокативним образом, а саме позаду спини артистки гігантського розміру повстали гральні карти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Достеменно, що артистка хотіла зробити цим вчинком не відомо, проте викликати справжній резонанс вона зуміла. Відео із “променаду” стрімголов розлетілось місцевими пабліками, де артистку звинуватили у рекламі казино. Проте жодних камер чи телевізійної техніки - пильні оглядачі не помітили.

Співачка SOWA вразила перформансом на вулицях Києва
Скриншот Instagram
Незрозумілий концерт на Подолі: питань більше, ніж відповідей,
- повідомляють місцеві пабліки.

Також, деякі користувачі ледь не напали на артистку, оскільки вважали, що вона порушує їх спокій і спричиняє дискомфорт,

Треба було дати по голові за такі вибрики. Якась порнографія….
- відмітив користувач в одному із пабліків.

Власне, саме сьогодні у день скандалу артистка презентувала пісню “Дурепа”. Як підписала артистка у соціальних мережах, ця пісня має на меті стати символом впевненості кожної жінки.

Кожна дівчина колись, хоч раз у житті почувалась так як ця пісня «Дурепа», коли закохувалась у когось, кого варто було б оминати. В цій пісні можна зустріти посилання на карти. Якби раціональність в нашому світі не була модною, бажання дізнатись «Чи є почуття у нього?» на розкладі карт таро часто переважає. Адже так хочеться дізнатись, що ж буде далі, підтвердити можливо не існуючі почуття партнера до нас. Особливо під час війни карти набули більшого попиту, адже люди потребують більше відповідей на питання, на які вони не можуть дати собі самостійно.
- резюмувала на YouTube SOWA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як актор Тарас Цимбалюк відверто попросив пробачення після участі у скандальній вечірці з російськими піснями. Артист повною мірою визнав свою провину.