"Почали близько спілкуватися після кліпу": відомий блогер розповів, чи мав стосунки зі співачкою Анною Трінчер (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
810
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогер Леон та співачка Анна Трінчер
Фото: Скриншот Instagram

Зірка мережі прокоментував чутки, які мали місце бути довкола його та виконавиці

Відомий український блогер Леон (Сергія Лукянюк) за чутками перебував у стосунках із популярною артисткою Анною Трінчер. Зокрема, у мережі говорили, що близькість між чоловіком та жінкою відбулася після того, як він знявся у кліпі на композицію Анни “Бар за баром”. Отож, нещодавно у своєму інтерв’ю Леон дав коментарі стосовно цих пліток.

Відтак, Сергій стверджує, що познайомився з артисткою через свого товариша, який займається зйомкою кліпів для виконавців. Саме він і став творцем ролика на вищевказану пісню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також цей друг запропонував артистці взяти у кліп за головного героя Леона. До того ж, чоловік спочатку порадився з дружиною стосовно того, чи вона підтримує таку ініціативу, а потім вже погодився на пропозицію. Однак, пізніше цей кліп погано вплине на життя, так як через саме через це відео чоловік розлучиться. Про це Леон розповів в інтерв’ю Аліні Шаманській.

Ми зустрілися з Анею до кліпу. Просто познайомилися у студії і відпрацювали те, що ми маємо робити. Потім ми вже зустрілися на кліпі. Ми відзняли кліп, і я тут же розходжуся з Христиною,
- пригадує Леон.

Отож, блогер активно заперечує інформацію стосовно його стосунків з Анною. Він говорить, що між ними взагалі нічого не було. Як каже Леон, деякий час вони підтримували спілкування як приятелі, а потім комунікація взагалі обірвалася. Цікаво, що Анна доволі сильно переймалася через те, що Сергій розлучається зі своєю дружиною. Вона не хотіла, щоб її вважали розлучницею. Відтак, саме через це Трінчер повністю обірвала зв'язки з Леоном.

Трінчер для мене стала тим моментом, коли у мене з'явилися сили і натхнення в роботі. Вона мені пару речей підказала. Просто так склалось, що ми з Трінчер почали близько спілкуватися після кліпу. Мені особливо обговорити ні з ким було, а вона проходила розлучення, тому ясно, що я міг з нею про все спілкуватися. Просто ми часто траплялися разом і все складалося так, наче я пішов від Христі до неї,
- резюмував блогер.

Дивитися з 1:04:53

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Трінчер презентувала гарячий літній хіт. Кліп “Зі смаком вишні” - це алюзія на творчість Брітні Спірс.