"Страшно буває": 36-річний Вадим Олійник зізнався, чи готовий поповнити лави ЗСУ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вадим Олійник висловився про мобілізацію
Вадим Олійник. Фото: instagram.com/oleynikvadim

Артист висловив своє ставлення щодо мобілізації

Популярний український співак Вадим Олійник, який опинився в епіцентрі пожежі, відверто розповів про думки щодо мобілізації. Артист зізнався, що думає про можливість відправитися на передову. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Славі Дьоміну співак не став приховувати, що насправді переймається щодо мобілізації. Артист підкреслив, що стоїть на військовому обліку, проте йти в армію добровольцем поки не поспішає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вадим Олійник відверто зізнався, що думки про це його дещо лякають. Адже ніколи не знаєш, чим все може обернутися. Втім деколи він звісно замислюється над тим, аби поповнити лави ЗСУ.

Трошки страшно буває. Спілкуюся з військовими, дізнаюся, що і як взагалі, розказують щось.
Просто війна (лякає — прим. ред.). Те, що ти не знаєш, що буде взагалі. Ти не знаєш, як реагувати, як поводитиметься твій організм. Іноді ти думаєш: "Я герой, я такий зараз піду". А потім вмикається якийсь такий інстинкт, ти думаєш: як взагалі це все буде? Починаєш думати про те, що не все зробив, що хотів в житті,
— каже Вадим Олійник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Меловін заговорив про можливу мобілізацію у ЗСУ. Артист запевняє, що на передовий він не зможе бути настільки ж корисним як в тилу.