Відомий український співак потрапив у перестрілку в окупованому Криму: усі подробиці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
510
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вадим Олійник потрапив у перестрілку
Вадим Олійник. Фото: instagram.com/oleynikvadim

Вадим Олійник пригадав, як перетинав паспортний контроль у момент, коли почався обстріл

Відомий український співак Вадим Олійник, який зізнався, чи готовий поповнити лави ЗСУ, пригадав моторошну поїздку в Крим. Виявилося, що після окупації артист виступав на півострові, проте одного разу ситуація була настільки загостреною, що Вадим потрапив у перестрілку. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Славі Дьоміну артист пригадав, що ця ситуація сталася в далекому 2016 році. Тоді зі своєю командою Вадим Олійник їхав у Крим заради виступу, проте інцидент, що трапився, шокував всіх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як розповів Вадим, він проходив паспортний контроль, коли саме в цей момент почався обстріл. На щастя, чоловік та його команда не постраждали, адже вони сіли в машину та покинули місце перестрілки.

Ну, у мене був концерт в Залізному Порту під Херсоном. Ми відпрацювали й потім поїхали автобусом до Армянська. Вночі почалась якась перестрілка. Тобто ми там вже були в цій будці, де паспорта перевіряють, і обстріл почався. Почали всі гатити один в одного. Ми вибігли й сіли в машину. Поїхали,
— пригадав Вадим Олійник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно Вадим Олійник опинився в епіцентрі пожежі. Це сталося в одному з ТРЦ, звідки швидко почали евакуйовувати присутніх.