Заробляв мільйони: Сергій Притула розсекретив свої заробітки на телебаченні

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Притула назвав власні заробітки на телебаченні
Сергій Притула. Фото: instagram.com/siriy_ua

Сергій Притула поділився деталями своїх заробітків, що дозволили йому стати власником трьох квартир у Києві

Відомий український ведучий і громадський діяч Сергій Притула, нині відомий своєю волонтерською діяльністю, поділився спогадами про свої минулі доходи від роботи на телебаченні. Про які статки йде мова — дізнавайтеся на Хочу

До повномасштабної війни він мав успішну кар'єру, яку розпочав ще у 2008 році на "Новому каналі". Першою програмою Притули став популярний "Підйом", де він працював разом з Олександром Педаном та Ольгою Фреймут. З часом його популярність зростала, і він став обличчям таких відомих проектів, як "Файна Юкрайна" та "Хто зверху?".

В інтерв’ю "Укрінформу" Притула згадав, що на піку кар'єри вів одночасно сім програм на трьох телеканалах, заробляючи близько 150 тисяч доларів на рік, що на той час складало понад 4 мільйони гривень. Ці доходи дозволили йому придбати три квартири в столиці.

Related video
Ну, це були досить хороші гроші з огляду на минулі роки. Скажімо так, вартість цих трьох квартир, які були придбані у 2020 році, – менша, аніж був мій річний заробіток на "Новому каналі"... Ну, квартири вийшли, здається – 4,1. Для мене в ті часи це абсолютно притомна, підйомна, нормальна цифра. Відпрацювати на "Новому каналі", починаючи з "Підйому", "Файна Юкрайна", "Хто зверху" й так далі. Кожного року в мене було як мінімум три проєкти на "Новому", а ось, здається, у 2018-му я вів сім проєктів на трьох каналах – "ICTV", "СТБ" і "Новий",
— зазначив Сергій Притула.

Нагадаємо, раніше Сергій Притула зізнався, чи має бронь від проходження військової служби. Ексведучий, а нині волонтер відверто розповів, чи приходила йому повістка.