"Говорити про подібні речі передчасно": Сергій Притула відповів на питання "чому не в ЗСУ?"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Притула зізнався, чому не в ЗСУ
Сергій Притула. Фото: facebook.com/serhiyprytula

Відомий волонтер пояснив, чи дійсно він уникає мобілізації

Відомий волонтер Сергій Притула, який заробляв чималі гроші на телебаченні, заговорив про мобілізацію. Чоловій пояснив, чому не пішов служити та чому він отримав відстрочку. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Раніше Сергій Притула зізнавався, що не має броні від мобілізації, як і всі робітники його волонтерського фонду. Ба більше, коли керівника військового напряму Романа Синіцина було мобілізовано — комунікація фонду з певними підрозділами на якийсь час утратилась.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім варто зазначити, що оскільки Сергій Притула є багатодітним батьком, він має відстрочку від служби. При цьому волонтер запевняє, що якщо ситуація буде того потребувати — він і сам долучиться до лав Збройних сил України. Про це він розповів в інтервʼю "Укрінформу".

Чому Сергій Притула не в ЗСУ? Питання, можливо, не до мене. У січні 2024 року я прийшов у ТЦК, пройшов ВЛК, отримав відстрочку як багатодітний батько. І власне перебуваю в стані очікування й готовності. Якщо зміниться щось у законодавстві, чи якщо держава прийме якісь нові правила і скаже "алга", то значить "вперед",
— коментує Сергій Притула.

Волонтер не приховує, що за час війни у нього неодноразово виникали думки щодо того, аби піти добровольцем. Проте військові не рекомендували йому поспішати з таким рішенням, оскільки Сергій постійно збирає великі кошти на ЗСУ та продовжує забезпечувати підрозділи усім необхідним.

Мій старший брат пішов добровольцем із кордівцями, а два брати мої двоюрідні — офіцери Збройних сил України, хресний син — офіцер Держприкордонслужби. І я такий, у моменті — мені треба. Але якраз військові стали тими людьми, які мене переконали, що не потрібно робити поспішних рішень, потрібно займатися тим, чим ти займався всі ці роки до повномасштабного вторгнення. І зважаючи, ще раз кажу, на результати роботи фонду, мені здається, що принаймні станом на сьогодні говорити про подібні речі передчасно,
— додав волонтер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Притула потішив історією, як чоловік вимагав повернути задоначені кошти. Волонтер зізнався, як вчинив в доволі дивній ситуації.