Покривалами та памперсами… Запроданка Лоліта Мілявська зібралась рятувати жителів Курська всім, що під руки попадеться (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
592
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Лоліта Мілявська опозорилась, фото
Запроданка Лоліта Мілявська. Фото: facebook.com/LolitaMilyavskaya

Співачка-зрадниця кілька днів думала про те, як допомогти своїм "землякам" і додумалась до "геніальної" ідеї

Лоліта Мілявська, яка кілька місяців тому вигадала неадекватний спосіб повернутися в рідну Україну, взялась допомагати росіянам в Курську. Але, схоже, запроданка не має жодного уявлення, що таке війна, адже вона планує "закидати" місцевих памперсами та покривалами.

Якщо ви слідкуєте за новинами, то маєте знати, що наші військові мають чималі успіхи, адже їм вдалось прорватись через російський кордон та наблизитись до Курської АЕС. Не дивно, що паніка огорнула усіх росіян, які останні два з половиною роки цілком підтримували кривавий режим своєї влади. Переполох охопив й уродженку Мукачева Лоліту Мілявську.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співачка-зрадниця лише через кілька днів зрозуміла, що відбувається й взялась рятувати своїх улюблених росіян. Путіністка записала відео, в якому сказала, що не один день думала, як допомогти жителям Курська памперсами та покривалами… Схоже за весь час повномасштабного вторгнення в рідну країну Лоліта Мілявська не має жодного уявлення, що таке війна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що в березні Лоліта Мілявська жалілася на розмір російської пенсії. Артистка настільки осміліла, що публічно назвала пенсійну виплату рф копійчаною!