Лоліта Мілявська вигадала неадекватний спосіб повернутися в рідну Україну: заради такого вона вже готова помирати

Новини шоубізнесу
7 298
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Лоліта Мілявська
Фото: facebook.com/LolitaMilyavskaya

Насправді це дійсно єдиний можливий спосіб потрапити запроданці у рідне місто

Відома запроданка Лоліта Мілявська тільки нещодавно відмовилася вчергове піаритися на російсько-українській війні , а слідом за цим взагалі вразила публіку зізнанням, що мріє повернутися в Україну. Однак сама вона розуміє, що так просто їй це не вдасться, а щоб насправді потрапити на рідні землі, їй потрібно… померти. Який чудернацький план з повернення вигадала Лоліта — розповідаємо нижче!

Схоже, на російських болотах артистка все ж не так сильно хоче залишатися, якщо навіть після смерті бажає, аби її прах потрапив в Україну. Своїми дивними планами вона поділилася з пропагандистом, який активно підтримує кремль щодо агресії проти українського народу, Віталієм Серукановим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, неочікувано Лоліта Мілявська пригадала рідне місто і побажала, аби після смерті частину її праху розвіяли у дворі, де вона росла. А враховуючи те, що з 7 січня 2023 року артистка потрапила під санкції від РНБО, а ще з 2017 року не могла вʼїхати в Україну, оскільки відвідувала окупований Крим, для співачки це єдина можливість “проникнути” в рідне місто, яке вона зрадила.

Мене ж не впускають в Україну, а знайдеться хтось із друзів, хто колись забере одну пробірочку і викине її на вулиці Нижній Вал, 37 у Мукачево, де пройшло моє дитинство, де я була абсолютно щасливою дитиною, чудовий двір, багато дітей. Одну пробірку з моїм прахом нехай спустять в унітаз, тому що хтось точно це захоче зробити. Одну пробірку варто дати шанувальникам, вони божевільні, нехай що хочуть те і роблять. Хочу також одну пробірку в Болгарію. Тому що, хто буде прах провозити? Це дозволи різні. А тут, що там 100 грамів. Ось чому 7 пробірок і одну з них обов’язково в Україну. Це ще діло принципу, я сказала: "Не пускаєте, але я все одно проникну, хоть прахом, але проникну",
— заявила Мілявська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, не так давно Лоліта Мілявська вийшла на пенсію і похизувалася своїм статусом бабки . Однак запроданку явно не влаштовує та сума, яку їй щомісячно виплачує країна-агресорка.