Чому Bushe8? Богдан Шелудяк вперше розповів, що означає його нік в Instagram

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Богдан Шелудяк про свої соціальні мережі
Богдан Шелудяк. Фото: пресслужба Нового каналу

Ведучий шоу "Хто зверху?" згадав про старт своєї блогерської кар’єри

Ви пам’ятаєте момент, коли реєструвались в Instagram? Як вигадували нікнейм, розбиралися з функціями цієї соцмережі? Ведучий шоу “Хто зверху?” на Новому каналі та інфлюенсер з мільйонною аудиторією Богдан Шелудяк, який поділився переліком улюблених фільмів, не просто пам’ятає, а й розповідає. Цей момент настав! Дізнаємося, чому Бодя — саме Bushe8.

До карʼєри на телебаченні Богдан Шелудяк вже мав чималу аудиторію. Та виявилося, що навіть до Instagram в Мережі блогер міг похизуватися великою кількістю підписників в інших соцмережах, зокрема тому що його фото часто використовували в різних пабліках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та створюючи сторінку в Instagram Богдан не сильно переймався, який в нього буде нікнейм. А натхнення на Bushe8 прийшло до нього випадково.

Як зараз пам'ятаю, сидів, готувався до пар з англійської мови та почав перебирати в голові, який би то нік для інсти обрати. Bogdan_Sheludiak_Official — якось дуже дивно (сміється). Почав крутити прізвище з ім'ям. Типу: ShelBo чи BoShel. Теж не те. А потім глянув в оповідання з англійської, яке було перед очима, а там основного персонажа звали Bushe Mustaches. Типу “Вусатий Буше”. Подумав: “О! Прикольно!” Чесно кажучи, не прив'язуючись ні до чого, просто сподобалось, як звучить. Вписав при реєстрації нік Bushe, а мені висвітилось, що це вже зайнято. Хм... Вирішив додати цифру. Рандомно обрав 8. Так і з'явилося Bushe8,
— пригадав Богдан Шелудяк.

Протягом кількох наступних років Богдан майже не користувався Instagram. Коли почав зніматися в серіаліті “Київ день та вночі” на Новому каналі, аудиторія стала рости. 

Я дійшов до позначки в п'ять тисяч підписників, і це вже було щось на межі фантастики. Бо тоді людина з 20-ма тисячами вважалася зіркою. Тому кількість моїх шанувальників теж була дуже солідною. Замислився, можливо, змінити нік. Але знову нічого прикольнішого не вигадав, тому залишив Bushe8. Зараз воно вже остаточно прижилося, і багато людей думають, що це моє прізвище. А мама вирішила, що я назвав себе так на честь прадіда. Виявилось, і я про це, чесно, не знав, у нього було прізвище Бушман. Дуже прикольний збіг (сміється),
— ділиться хлопець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Богдан Шелудяк здивував зізнанням, що все свідоме життя не святкує свій день народження. Чому шоумен оминає це свято — дізнавайтеся в нашому матеріалі.