Богдан Шелудяк зізнався, що насторожує його у подарунках від шанувальниць

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярний український ведучий та блогер Богдан Шелудяк, який нещодавно "загримів" до лікарні з серйозним діагнозом, а пізніше зізнавався, що після такого багатьом людям доводиться заново вчитися ходити , розповів про найпам’ятніші подарунки від своїх підписників. На сьогодні в Instagram на нього, між іншим, підписано 1,3 млн людей.

Однак не все так гладко, як здається на перший погляд. Що у цих презентах насторожує його найбільше, ведучий ігрового проєкту "Хто зверху?" поділився з командою Нового каналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зауважив Богдан, величезна кількість шанувальниць у нього з'явилася після зйомок у серіаліті "Київ вдень та вночі". Саме тоді він почав активно розвивати свою Instagram-сторінку. А ставши ведучим "Хто зверху?", аудиторія, звісно ж, виросла і тепер ще більше дівчат хочуть особисто зустрітися з красенем. І заради цього не тільки постійно пишуть йому у соцмережах, а й частенько роблять презенти (щоправда, подарунки Богдан Буше отримує не тільки від дівчат - ред.).

Богдан Шелудяк зізнався, що насторожує його у подарунках від шанувальць - фото №1

Переважно мені дарують різні артоб'єкти. Наприклад, намальовані власноруч портрети.

З найбільш пам'ятного: якось підписник подарував мені велику красиву картину. І це було не проявом фанатства. Просто художник, друг моєї знайомої, захотів написати мені таке полотно. До сьогодні ця картина завжди перед очима, бо стоїть у мене вдома. Всі завжди звертають увагу та запитують, де я її взяв.

Богдан Шелудяк зізнався, що насторожує його у подарунках від шанувальць - фото №2

З недавніх сюрпризів – квіти від підписниці. Я ніколи не бачив цю дівчину. Вона просто замовила мені букет, а кур'єрська служба його доставила, коли я виписувався з лікарні. Згодом вона надіслала поштою ще один презент. Це були вітаміни, аби я швидше відновлювався. Було неочікувано та приємно,

– зізнається зірковий ведучий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, деякі вчинки фоловерів Богдана таки насторожують:

Богдан Шелудяк зізнався, що насторожує його у подарунках від шанувальць - фото №2

Інколи досить звичайні, здавалося б, та добрі жести мене лякають. Наприклад, коли люди залишають мені щось у конс'єржки в під'їзді. Не раз отримував коробочки з цукерками, запискою та фотографією людини, яка це дарує. Хоч і побажання написані хороші, та мене завжди насторожує факт, що людина знає, де я живу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Богдан Буше зізнавався, що свого часу навіть отримував погрози від фанаток . А одного разу йому навіть довелося втекти із побачення під вигаданим приводом!