Богдан Шелудяк зізнався, чому наважився на пересадку волосся: "Одне з найкращих рішень у моєму житті"

Новини шоубізнесу
830
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Богдан Шелудяк, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Ведучий ігрового шоу "Хто зверху?" на Новому каналі назвав причину незвичної б’юті-процедури

Наприкінці січня цього року актор, блогер та ведучий легендарного розважального проєкту Нового каналу "Хто зверху?" Богдан Шелудяк зробив пересадку волосся . Хлопець не побоявся та розповів про ці зміни у своїй зовнішності в Instagram. Як завжди це буває, отримав доволі неоднозначний відгук. Хтось підтримав, хтось висловився, що це "зайве", навіть не дізнавшись, навіщо Шелудяк зробив таку б’юті-процедуру.

І от Богдан відверто пояснив , чому ж наважився на ці зміни в зовнішності. Ось, що спонукало зірку до такого рішення:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У мене лисий батько. У 20 років я зрозумів, що теж буду таким, якщо нічого не робитиму. Почав ходити до трихологів, консультуватися. Мені, звісно, почали радити різні процедури. Але важливо розуміти, що на дівчат різні там мезотерапії діють, бо причини випадіння волосся інші, а хлопцям таке не допоможе. Дізнався про таку штуку як міноксидил. Цей препарат працює і з чоловіками, і з жінками. Допомагає волоссю не "вмирати" на твоїй голові й не випадати. Почав користуватись, але помітив, що не заростають навіть маленькі куточки на лобі. Врешті зрозумів, що все одно мені ця процедура не зробить тієї картини, яку я хочу. Минали роки, лінія росту волосся трохи "відʼїжджала". Саме тоді я почав шукати інформацію про пересадку. Вперше зробив процедуру у 25 років. Але волосся все одно продовжувало випадати. Відчутно змінювалася густота. Тому я все ж вирішив знову зробити пересадку волосся, аби загустити волосся попереду. От і все.

Богдан не соромиться розповідати про таке рішення щодо своєї зовнішності й вважає, що його досвід може стати в пригоді й іншим.

Навіть серед мого оточення є багато людей, які мріють про цю процедуру, але не наважуються. Своїм прикладом хочу показати, що похід до стоматолога буває страшнішим. Пересадка волосся була одним з найкращих рішень у моєму житті! Вона прибрала серйозний комплекс, який має більшість чоловіків, що зіштовхнулися з цією проблемою,
— говорить Шелудяк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Богдан Шелудяк розповів, чому він досі самотній . Блогер зізнався, що йому важко знайти другу половинку.