Богдан Шелудяк зізнався, чому все свідоме життя не святкує свій день народження: "Не люблю свята"

Новини шоубізнесу
1 368
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Богдан Шелудяк, фото
Фото: instagram.com/bushe8/

Також ведучий шоу "Хто зверху?" розповів про найбільш дивовижний подарунок, який йому коли-небудь робили

2 травня — день народження в актора, блогера та ведучого ігрового розважального шоу Нового каналу "Хто зверху?" Богдана Шелудяка. Цьогоріч Боді виповнюється 32 роки. Ми вже ділились цікавими фактами з його життя, а тепер розкажемо, чому він не любить святкувати свій день народження.

Виявляється, Богдан Шелудяк все своє свідоме життя не святкує день народження. Богдан каже, що така нелюбов до свого дня народження чи, точніше, не надання цьому святу особливої уваги, в нього ще з дитинства.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Якраз на мій день народження припадали травневі свята. Маю на увазі Великдень і все, що навколо. Тому ніколи особливо не відчував свого свята. Переважно це був день, коли ми просто з рідними та друзями виїжджали кудись на природу та смажили шашлики. Хоча застіль у ці дні й так вистачало. Тому в дорослому житті на день народження просто вечеряю з батьками у красивому закладі. Це ніби як ще один хороший привід побачити найрідніших та провести з ними час,
— пригадує ведучий.

За словами артиста, гучно святкував свій день народження він лише один раз. Ось, як це було:

Я — та людина, яка взагалі не дуже любить свята та примусове дарування подарунків. Тому все своє свідоме життя не святкую день народження. Єдиний раз, коли відзначав цей день і заморочився, був кілька років тому. Я орендував нереально красиве місце з панорамним видом і влаштував там вечірку. Найняв людей, які допомагали організовувати, замовив кейтерінг та діджея. Тоді до мене прийшло десь 20 друзів, і всім суперсподобалось. А головне — мені сподобалося. Напевно, тому, що ні за що не довелося хвилюватися, все було організовано.

Та якось сталася ситуація, яка запам’яталася на все життя і зробила рік справді особливим. Богдану зробила дуже особливий подарунок його колишня дівчина. Про цей сюрприз він пам’ятає досі:

Моя на той час дівчина подарувала мені екскурсію над Києвом вертольотом. Звісно, ми разом здійснили це, і мені дуже сподобалося. Було неймовірно круто!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А також днями Богдан Буше розповів, чому він зараз не в стосунках . Дізнайтесь, чому в відомого артиста нічого не складається в особистому житті.