Юрій Горбунов показав, як виглядав 33 роки тому та зізнався, чому тоді він забув про власний день народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 449
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юрій Горбунов показав себе в юності
Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Шоумен та продюсер заявив, що у молодому віці він міг загриміти за ґрати через націоналістичні погляди

24 серпня Юрій Горбунов святкує з усіма українцями не тільки День Незалежності, а й власний день народження. Та цього року зірка телебачення вирішив пригадати свою молодість й розповісти, як минуло його 21-річчя, коли було ухвалено Акт проголошення незалежності України та її від'єднання від СРСР.

Так, у себе в соцмережах Юрій Горбунов поділився архівними кадрами з юності. Як видно, 33 роки тому шоумен мав кучеряве волосся, яке інколи навіть відрощував, коли це було на піку популярності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Юрій Горбунов показав себе в молодості
Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

За словами шоумена, тоді він мав активно громадську позицію, брав участь у студентській Революції на граніті та докладав зусиль задля того, аби Україна відʼєдналася від Радянського Союзу. Ба більше, за патріотичну позицію Юрій Горбунов міг загриміти за ґрати.

Втім 24 серпня 1991 року Верховна Рада УРСР ухвалила Акт проголошення незалежності України. Саме у той день Юрію Горбунову виповнився 21 рік, проте на тлі всеукраїнської радості, шоумен навіть забув про власний день народження, адже разом з усіма тоді святкував відновлення незалежності.

Це саме той рік, коли в день мого народження проголосили Україну незалежною.
В цей день, я чекав вечора, аби відправитися водити з друзями козу на честь дня народження, сидів вдома по радіо йшла трансляція сесії верховної ради й тут чую оплески з радіоприймача і тато з кухні кричить, Ура…проголосували… Незалежність.
В цей день Франківськ гуляв до ранку і я разом з усіма в той день і забув про День народження, адже сталося те, чого чекали так довго.
Я студентом був учасником революції на граніті й тоді ми студенти під ризиком бути відрахованими з інститу, або навіть під загрозою сісти за націоналізм, ми виходили на Хрещатик і вимагали змін в ще “залежній” Україні та сміливо заявляли НІ новому союзному договору і нас почули.
Це було однією зі сходинок відновлення незалежності, тоді ми ще не знали, що попереду Україну і нас чекає ще багато випробувань на міцність, але це був початок і я гордий, що дотичний до історії,
— пригадав Юрій Горбунов.
Як Юрій Горбунов виглядав в молодості
Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, яку "стипендію" отримує Горбунов в органі, де розподіляються бюджети на український кінематограф. Але, як повідомили журналісти, на своїх посадах члени Ради можуть залишатися недовго.