"Він знав, що я дізнаюся": Маша Єфросиніна висловилася про конфлікт з Юрієм Горбуновим

Новини шоубізнесу
11 252
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча вперше прокоментувала стосунки з ексколегою

Не одне десятиліття Маша Єфросиніна, сестра якої замовчує війну , та Юрій Горбунов часто співпрацювали у різних проєктах та демонстрували суспільству нібито міцну дружбу. Проте минулого року виявилося, що між телезірками стався конфлікт, через який вони більше не спілкуються.

Вперше деталями про це Маша Єфросиніна вирішила поділитися в інтрев’ю “Українській правді”. Ведуча чесно зізналася, що не хоче виносити цю сварку на публіку, адже не вважає це правильним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, уникати цієї теми знаменитість не стала. Ведуча лише натякнула, що насправді їх дружба, за якою спостерігали тисячі українців, була фальшивою.

Я як тоді не коментувала, так і зараз не хочу, бо я сама з неповагою і презирством ставлюся до людей, які обговорюють і виносять якісь скандали, як особисті, так і професійні, а в нашому випадку це й особисті й професійні. Я єдине що можу сказати, що дуже тупа ця справа — видавати й демонструвати дружбу, коли насправді її не існує. Це все, що я можу сказати,
— каже Маша Єфросиніна.

Цікаво, що Юрій Горбунов та Маша Єфросиніна більше не спілкуються через якийсь вчинок шоумена. Ведуча не стала розголошувати, що насправді тоді відбулося, але, зазначила, що саме вона стала ініціатором розірвання їх звʼязків.

Судячи з того, що він зробив, він знав, що я дізнаюся, і знав, до чого це призведе, то, звісно, перестала спілкуватися абсолютно демонстративно я. Думаю, він і видихнув після цього,
— додала Єфросиніна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна не раз потрапляла у гучні скандали зі своїми колегами. А нещодавно ми розповіли цікаві факти про неї .