Три покоління разом: маленька онучка Ніни Матвієнко дебютувала на сцені та з бабусею переспівала "Сіла птаха" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Онучка Ніни Матвієнко вперше заспівала на великій сцені - як виступила маленька Ніна
Ніна Матвієнко з донькою та онучкою. Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Тоня Матвієнко показала перші великі успіхи своєї молодшої донечки, названої на честь відомої бабусі

Онучка легендарної української співачки Ніни Матвієнко вперше виступила на великій сцені! При чому для такої події було обрано особливу пісню, а саме — “Сіла птаха”, яка у багатьох асоціюється саме з творчістю Ніни Митрофанівни. Ба більше, на одній сцені у цей момент з'явилися відразу три покоління Матвієнко. Як це було — розповідаємо та показуємо на Хочу!

Напередодні Дня Незалежності відбулася урочиста церемонія — Національна легенда України. Володимир Зеленський відзначив нагородами тих, хто підвищує міжнародний авторитет України, зберігає її культурну самобутність та віддано служить своїй батьківщині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Серед них опинилася легендарна співачка Ніна Матвієнко, яка пішла з життя у жовтні 2023 року. І хоч артистці дісталася почесна нагорода посмертно, її рідні зробили так, аби це запамʼяталося надовго.

Адже на концерті-присвяті вперше на великій сцені виступила молодша онучка Ніни Матвієнко, яку назвали на честь відомої бабусі. Артистка мала особливо теплі стосунки з маленькою Ніною, тому цей перформанс розчулив багатьох глядачів. Ба більше, на одній сцені виступили відразу три покоління Матвієнко — легендарна співачка Ніна Митрофанівна (її голос відтворили штучно, донька артистки Тоня та 8-річна онучка Ніна.

Кадрами з виступу у себе в соцмережах поділилася Тоня Матвієнко. Співачка зізналася, що її донька хвилювалася перед виходом на сцену, але завдяки команді, яка працювала над номером, маленька Ніна забула про усі переживання.

Серце, коли чує голос своєї дитини, починає битися швидше... Так і душа наповнюється теплом та гордістю від участі в події “Національна легенда України”. Вдячна Офісу Президента за ініціативу та реалізацію цього проєкту,
— прокоментувала Тоня Матвієнко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко розповіла про останню розмову зі своєю знаменитою мамою. 42-річна артистка зізналася, що тоді Ніна Митрофанівна вже не мала сили розмовляти.