"Я плакала і цілувала її": Тоня Матвієнко розповіла про останню розмову зі своєю знаменитою мамою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка, донька легендарної Ніни Матвієнко Тоня, яка отримала відмову від відомого виконавця заспівати в дуеті, розсекретила деталі останньої розмови зі своєю знаменитою мамою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Тоня розповіла в інтерв'ю журналісту Олексію Суханову. Зокрема, 42-річна артистка сказала, що Ніна Митрофанівна вже не мала сили розмовляти.

Читати також "Побут мене ламає": донька покійної Ніни Матвієнко зізналася, що їй зараз дуже важко (ВІДЕО)

Вона лише слухала те, що їй говорила Тоня. Отож Матвієнко молодша згадує:

Вона вже не розмовляла. Я з нею розмовляла. Я плакала і цілувала її, розповідала, що відбувається. Я вже тоді почала худнути і показала їй, як я схудла. Свідомі такі очі…

Тоня зауважила що ця хвороба застала її маму зненацька. Ікона української сцени раптово потрапила в лікарню, звідки вже не змогла повернутися Антоніна також розповіла, як її мама  відреагувала на свою хворобу.

Ну новина новиною. А фізично переживати це повний капець. Мама сказала, що краще взяти і померти, ніж таке пережити. Те, що вона пережила. Вона відразу в лікарню потрапила і їй стало погано. Вона вже звідти не повернулася. Коли вона дізналася про свою хворобу, там є така фраза: „Я до останнього крутилася на одній нозі“. Вона була бойова, здорова. Вона ніколи не хотіла, щоб люди знали, як вона це пережила і який вона має вигляд. Вона хотіла, щоб люди запам’ятали її здоровою,

резюмувала співачка.

Читати також Секс-символ української естради Зібров в поцілунку залоскотав своїми вусами Тоню Матвієнко (ВІДЕО)

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Тоні Матвієнко зізналася чи запрошувала учасників дуету Кролики на похорон Ніни Митрофанівни. Відповідь Тоні була доволі конкретною.