"Коли мама лежала в лікарні, подзвонили з лейбла": Тоня Матвієнко розповіла, як її мама підписала контракт незадовго до своєї смерті

Новини шоубізнесу
1 625
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ніна та Антоніна Матвієнко
Фото: facebook.com/TonyaMatvienko/

Донька Ніни Митрофанівни розуміла, що потрібно зберегти її неосяжний творчий доробок

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко незадовго до своєї смерті підписала угоду з лейблом про права на її творчу спадщину. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цю резонансну новину повідомила донька співачки, виконавиця Антоніна Матвієнко. Вона розповіла це Радіо Промінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Тоню запитали про неосяжний музичний доробок її мами та про те, чи всі її композиції є на відповідних стрімінгових платформах. Медійники також запиталися стосовно того, чи є щось у творчості Ніни Митрофанівни, що вона не встигла оприлюднити на широкий загал.

На щастя, я встигла закрити це питання. Коли мама лежала в лікарні, мені подзвонили з одного лейбла, запропонували продати їм право на всі пісні Ніни Матвієнко. Тоді я замислилася над тим, що треба щось робити, бо мами не стане, що ж тоді буде з її творчим спадком, із тим, чому вона присвятила все своє життя. Вирішила все оформити правильно, щоб робота мами залишилася на довгі-довгі роки. Знаєте, усі її записи, диски в нас удома зберігалися просто в пакетах. Я звернулася до іншого лейбла, мама підписала контракт, тому весь її спадок є зараз на музичних платформах,
– розповіла зірка.

– розповіла зірка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Алла Кудлай показала архівне фото зі свого весілля. На ньому видно, як Ніна Матвієнко виглядала 48 років тому.