СолоХа жорстко розкритикувала фігури alyona alyona та Олександри Заріцької: "Це пропаганда ліні"

Новини шоубізнесу
1 023
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

СолоХа засудила бодіпозитив - співачка розкритикувала Альону Альону та Олександру Заріцьку
СолоХа. Фото: instagram.com/soloha_official

Співачка заявила, що бодіпозитив – це пропаганда нездорового життя. alyona alyona та Олександра Заріцька стали головними мішенями

Українська попспівачка СолоХа знову вдалася до критики своїх зіркових колег. Цього разу артистка висловилася щодо фігур популярних артисток — реперки alyona alyona та солістки гурту “KAZKA” Олександри Заріцької. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Книга рекордів України визнала СолоХу найспортивнішою співачкою країни. Артистка слідкує за власною фігурою та здоровʼям і пропагує активний спосіб життя. А от до бодіпозитив, як виявилося, СолоХа ставиться вкрай скептично.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В інтервʼю OBOZ.LIFE СолоХа заявила, що вважає бодіпозитив звичайною лінню. А на тлі цього вона висловилася в бік фігур солістки гурту KAZKA Олександру Заріцьку та реперки alyona alyona, розкритикувавши їх.

На мій погляд, це пропаганда нездорового способу життя, це пропаганда ліні. І я за те, щоб у нас були здорові люди, а в тілі, де зайвих 50, 70, а то й 100 кг, не може бути здоров'я. Що б там не казали дівчата, і Kazka, і alyona alyona, що їм комфортно в цьому тілі й хороші аналізи, але я впевнена, що вони не хороші,
— висловилася СолоХа.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Солоха вперше розповіла, чим закінчився судовий процес з колишнім чоловіком. Раніше вони не могли дійти спільного знаменника у питанні виплат на дітей.