Маючи живих батьків, відома співачка фактично залишилась сиротою: як сталося, що мама СолоХи загриміла за ґрати

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна та водночас  таємнича українська співачка СолоХа вразила шанувальників своєю відвертістю. Несподівано артистка розповіла про важке дитинство та зізналася, що маючи живих батьків вона залишилася сиротою. Як так сталося – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

В інтервʼю шоумену Славі Дьоміну для його YouTube-проєкту співачка розповіла, що її мама мала величезні проблеми з алкоголем. А коли майбутній зірці було всього три роки, її батьки вирішили розлучитися. З того часу СолоХа жила з бабусею, яка допомагала їй в усьому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами артистки, після розлучення її мама намагалася влаштувати особисте життя, але у загальному підсумку щось пішло не так. Жінка почала випивати та стала буквально залежною, а колись навіть наважилася на крадіжку, через яку потрапила за ґрати. Тоді нинішній артистці було всього 15 років, сама ж мама СолоХи просиділа у вʼязниці цілих 5 років

Вона сиділа у в’язниці. Щось вони вкрали. Чи якийсь велосипед — на пляшку. Ось така дрібниця і людину, на 5 чи 6 років її закрили за це,

– розповіла СолоХа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у вересні минулого року СолоХа вдруге стала мамою . У співачки народилася донечка, яку разом з чоловіком вони назвали Євлалією, а скорочено – Євою.