СолоХа "проїхалася" по Тіні Кароль та обговорила її схуднення: "Якщо вона зробила це сама..."

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

СолоХа висловилася про схуднення Тіни Кароль - що співачка сказала про свою колегу
СолоХа. Фото: instagram.com/soloha_official

Дізнайтеся, що саме здивувало СолоХу, коли вона побачила новий кліп Тіни Кароль

Співачка СолоХа знову вдалася до обговорення своїх колег. Артистка жорстко розкритикувала фігури реперки alyona alyona та солістки гурту “KAZKA” Олександри Заріцької, а от що вона думає про схуднення Тіни Кароль — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю OBOZ.LIFE СолоХа розповіла, як ставиться до Тіни Кароль. Артистка зізналася, що раніше їй подобалася творчість колеги, та віднедавна вона по-іншому на неї поглянула.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами СолоХи, коли вона побачила один з останніх кліпів Тіни Кароль — була здивована. Артистка помітила, як її колега сильно схудла і підтягнула фігуру завдяки своєму активному способу життя.

Я колись слухала Тіну Кароль, мені дуже подобалися її ліричні пісні. А нещодавно побачила її один кліп і думаю: "О, вона так схудла! Молодець!" Можу сказати, що тримати себе в гарній формі — це великий труд. Якщо вона зробила це сама — низький уклін,
— поділилася враженнями артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Кондратенко відповіла на емоційні закиди СолоХи щодо "коняки з одним трюком". При цьому молода артистка нагадала їй про спільний контент.