SKYLERR зізналася, як їй вдається боротися зі стресом та перевтомою, щоб вони не взяли над нею гору

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

SKYLERR поділилася спекретом боротьби з втомою і щоденним стресом
SKYLERR. Фото: Новий канал

Ексклюзивні подробиці від співачки - вже у нашому матеріалі!

Ми живемо у такі часи, коли вміння швидко долати стрес стало щоденною необхідністю. А щоб залишатися ментально здоровими, усім нам потрібні моменти спокою та розслаблення. Хтось відновлює сили завдяки хобі, комусь на допомогу приходить спорт та медитації.

Співачка SKYLERR, яка нещодавно взяла участь в інтелектуально-розважальному шоу «єПитання» (Новий канал), в ексклюзивному коментарі для HOCHU.ua зізналася, як їй вдається тримати себе у руках. Що їй допомагає відновити емоційний стан — дізнавайтеся далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, за словами виконавиці, її рятує звичайне… малювання! І це при тому, що виконавиця взагалі-то не має особливого хисту до створення картин з нуля! 😅

Я люблю малювати, правда, не сама, подобається розмальовувати картини за номерами або щось перемальовувати. Це, напевно, єдине, що мене відключає від усього та зупиняє думки, – говорить SKYLERR. – А ще люблю їздити за кермом з музикою. Це моє хобі, обожнюю так робити. Я слухаю дуже багато українських виконавців. До речі, через їх пісні, а не через власні люблю проживати моменти життя. Музика лікує мене. Я реально можу просто сісти за кермо і поїхати, куди очі бачать. Але треба розпланувати, щоб встигнути повернутися додому до комендантської години,
- зізнається співачка.

Каже, тон всьому її дню задає ранковий настрій. Ранок вона обов’язково починає з розтяжки. Далі — прибирає всі затиски у тілі та знімає набряки з обличчя за допомогою масажу.

Нагадаємо, що нові випуски шоу «єПитання» з ведучою Лесею Нікітюк виходять щопонеділка о 20:00 на Новому каналі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, як можна зняти стрес за 5 хвилин.Найкращі поради від спеціалістів ви завжди знайдете на сайті ХОЧУ!