Пограємо на роботі? 5 іграшок, які допоможуть зняти стрес впродовж робочого дня

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото іграшка спінер
Фото: meduza

Іграшки антистрес чудово знімають втому під час роботи

Протягом робочого дня люди можуть відчувати втому та виснаження, а з часом це може призвести до повного вигоряння. Тому потрібно навчитися розвантажувати себе під час обіду чи у процесі роботи.

Щоб робочі процеси не здавалися складними і виснажливими, існує багато способів перемикатися. Хтось використовує музику, прогулянку чи медитацію, інші смаколики чи гімнастичні вправи. Але існує ще один цікавий спосіб позбутися емоційного навантаження. Для цього знадобиться іграшка для зняття стресу, розповідає healthshots.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Іграшки антистрес це чудовий інструмент для розслаблення, релаксації та заспокоєння емоцій. Вони допомагають зменшити негативну енергію, підвищити розумову концентрацію, відвернути від негативу та залишатися спокійним і розслабленим.

Фіджет спінер

Це невеликий зручний пристрій має три (або більше) обертових зубця, що оточують центральний кульковий підшипник. Обертання фіджет спіннера між пальцями може принести дивне задоволення та заспокоює. Ця іграшка не тільки знімає стрес, але й допомагає покращити концентрацію та уважність.

Масажер для шкіри голови

Цей інструмент складається з м’яких, гнучких щетинок, прикріплених до ручки, які забезпечують чудовий і розслаблювальний масаж шкіри голови. Це чудове доповнення до вашого релаксу, стимулює приплив крові до мозку, знімає м’язову напругу та сприяє відчуттю спокою у всьому тілі.

Дерев'яний роликовий масажер для ніг

Цей чудовий інструмент добре знімає стрес та напругу, які можуть накопичуватися у ваших ногах після довгого дня. Він допомагає посилювати кровообіг і знімати напругу в ногах і стопах, катаючи стопи по текстурованій дерев’яній поверхні. 

Squishy stress ball

Класичний засіб для зняття стресу.  М’ячі призначені для стискання та розминання та виготовлені з м’якого матеріалу, який легко стискається. Багаторазово стискаючи та відпускаючи м’яч, ви тренуєте м’язи рук, що допомагає зняти напругу з розуму та покращити концентрацію.

Коробка-пазл Cube

Головоломка з кубиками — найкращий варіант для людей, які хочуть отримати більш розумовий підхід до зняття стресу. Цей 3D-магнітний кубик складається з 24 рідкоземельних магнітів, і йому можна надати понад 70 різних форм. Гарний спосіб відвернутися від тривожних думок, який веселить, розслаблює та концентрує увагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Застосовуйте іграшки антистрес, як тільки відчуваєте тривогу чи занепокоєння. Також, це чудова можливість провести обід з користю.