Екссоліст "Тартак" Олександр Положинський шокував зізнанням про власну зарплатню в ЗСУ: "Мені недостатньо цих грошей"

Новини шоубізнесу
1 125
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Положинський розсекретив власну зарплату в ЗСУ
Олександр Положинський. Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Артист зізнався, що його військова зарплатня не покриває витрат, але роялті з музики рятує ситуацію

Український музикант Олександр Положинський, який висловився про мобілізацію знаменитостей, розповів про свої доходи під час військової служби в ЗСУ. Колишній фронтмен гурту "Тартак" Олександр Положинський, який зараз служить у лавах Збройних сил України, поділився подробицями щодо своєї зарплатні військовослужбовця.

З початку повномасштабної війни Положинський вирішив захищати країну та став на військову службу. На цей час він працює на радіо, виконуючи наказ свого керівництва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але в інтерв'ю "Апострофу” Олександр підкреслює, що це не його власний вибір. Він також зазначив, що не користувався своїм статусом публічної особи для полегшення умов служби.

Повертаючись до моєї служби на "Армія ФМ", я скажу відверто, це не було моїм рішенням. Тим більше я не хотів служити на радіо. І якби мені у травні 2022 року сказали, що ти йдеш до лав ЗСУ, щоб у результаті бути ведучим на військовому радіо, то я не впевнений, чи захотів би іти до лав ЗСУ лише заради цього. Але якщо керівництво приймає таке рішення і дає таке завдання, то я його виконую. Люди дуже часто приписують публічним людям якісь хитрощі, договорняки та інші мутки, яких насправді немає. Публічним людям більше дістається,
— запевняє Олександр Положинський.

За словами артиста, його грошове забезпечення є мінімальним, а значну частину коштів він отримує завдяки роялті за свої музичні композиції. Військовий розповів, що зарплатня не покриває всіх його витрат, але завдяки авторським відрахуванням з музичних платформ він має можливість покривати свої особисті потреби.

Мені недостатньо цих грошей. Але я крім грошового забезпечення військовослужбовця ще й отримую роялті за свою творчість. І це дає мені можливість покривати всі власні потреби та ще й багато донатити,
— додає артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Положинський вперше висловився про чутки довкола його стосунків з популярною українською співачкою. Артист зізнався, що його повʼязує з виконавицею Бажана.