Телеведуча Лілія Ребрик вразила роликом, на якому показала, як її донька бере участь у танцювальному конкурсі у Лондоні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
633
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лілія Ребрик похизувалася танцювальними успіхами своєї доньки
Фото: instagram.com/liliia.rebrik

12-річна донька ведучої взяла участь у міжнародних змаганнях з бальних танців

Популярна українська ведуча та акторка Лілія Ребрик, яка показалася разом зі своєю мамою- красунею та публічно звернулася до неї, похизувалася досягненнями своєї 12-річної доньки у танцях. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Лілія написала. що її переповнює гордість за доньку Діану. Як виявилося, 12-річна дівчинка брала участь у змаганнях з бальних танців міжнародного статусу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що для Діани - це перший серйозний досвід. Діана брала участь у заході під назвою International Dance Festival 2024. Ребрик говорить, що ще ніколи не бачила свою дитину такою сконцентрованою та зосередженою.

Допис материнської гордості. Вперше Діана на великих міжнародних змаганнях. Вперше з новим партнером. Вперше, коли ніхто з нас не був з нею поруч фізично, але всією душею підтримували на відстані. Красиві, граціозні, старанні, зосереджені! Я, мабуть, свою Діану і не знаю такою зібраною,
- розповіла ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лілія Ребрик показала трьох доньок в одному і тому ж віці. Ведуча запропонувала підписникам вгадати, хто є хто.