Олексій Залевський поділився подробицями щойно перенесеної операції: "Ця хвороба зі мною до кінця життя"

Новини шоубізнесу
1 300
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олексій Залевський розповів про перебіг своєї невиліковної хвороби
Фото: Скриншот з відео

Дизайнеру доведеться перенести ще дві операції

Знаменитий український дизайнер, режисер та шоумен Олексій Залевський, якому українці зібрали необхідну суму на тяжку операцію, розповів, як почувається після оперативного втручання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Олексій зізнався що попереду на його чекає ще два хірургічних втручання. Нагадаємо, що раніше знаменитості діагностували некроз кісток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Залевському пересадили кістковий мозок. Далі чоловікові мають замінити один суглоб, а потім - інший. Навіть попри таку кількість медичних маніпуляцій йому ще доведеться лягати під ніж хірурга. Дизайнер резюмував, що замінений суглоб працює від 5 до 10 років, а потім його треба змінювати.

Я зробив першу операцію. Мені пересадили мій же кістковий мозок. Зробили першу операцію, повинні зробити ще дві операції. Тому що спочатку міняють один суглоб, потім ти стабілізуєшся, і міняють інший суглоб. Ця хвороба зі мною до кінця життя. Цей суглоб працює в середньому 5-8-10 років. Через 5-8-10 років мені ці два суглоби знову потрібно міняти. Знову наркоз, знову операція, знову відновлення, знову це все потрібно знімати і міняти. А якщо я проживу ще 10 років, то знову оперувати та міняти,
- зізнався дизайнер у своєму інтерв’ю Славі Дьоміну.

Дивитися з 1:22:55

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олексій Залевський мав інтим з чоловіком. Відомий дизайнер зазначив, що зовсім не шкодує про це.