"Я дуже вдячний за вашу підтримку та донати:" Олексій Залевський повідомив, що українці зібрали необхідну суму на його операцію

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дизайнер Олексій Залевський
Фото: instagram.com/zalevskiy_aleksey

Про хворобу дизайнера стало відомо з його інтерв'ю в одному YouTube-шоу

Знаменитому українському дизайнеру Олексію Залевському, який ошелешив новиною про те, що хворіє на некроз кісток , зібрали необхідну суму коштів на операцію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Олексій, який до речі, не бажав розповідати про хворобу, зізнався на своїй офіційній сторінці у Facebook . Варто зазначити, що про хворобу Олексія стало відомо з його інтерв’ю одному YouTube-шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що Залевський зізнався про те, що він хворий, коли інтерв’юєри вимкнули камери. Зазначимо, що до збору долучилися багато зірок. Серед знаменитостей була і Оля Полякова.

Дорогі земляки! Я дуже вдячний за вашу підтримку та донати. Ви зібрали необхідну суму. (Навіть трохи більше). Залишки суми я перерахую тим, кому потрібна наша допомога. Продовжуйте підтримувати інших, у цьому наша сила. Дякую і намагатимуся ще щось створити,
– повідомив у пості Залевський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олексій Залевський розкритикував пісню Джері Хейл та Альони Альони для Євробачення 2024. Дизайнер не розуміє такого ажіотажу навколо треку.