Анна Саліванчук опанувала нову професію та показала свій диплом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анна Саліванчук здобула новий фах під час війни
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

Акторка у себе в соцмережах показала кадри у мантії магістра

Відома українська акторка Анна Саліванчук, яка вразила своїм перевтіленням у Клавдію Петрівну, здобула свою другу вищу освіту. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Саліванчук зізналася, яку опанувала професія. Як виявилося, 39-річна зірка вступила до інституту післядипломної освіти. Відтак, вона вже захистила диплом та здобула нову кваліфікацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Стало відомо, що Анна успішно закінчила факультет сімейної психології. Варто зазначити, що зірка здобула новий фах під час війни. Очевидно, що після початку російського вторгнення деякі професії стали менш актуальними. Зокрема, це стосується і акторського фаху. Про це Саліванчук розповіла у новому пості.

Якби не війна, яка на початку у всіх у нас забрала багато чого, і багато професій стали не на часі, як у мене — театр, кіно, я б ніколи не наважилась вступити до Інституту післядипломної освіти ім. Т. Шевченка на сімейну психологію. І ось війна ще триває, а я вже дипломований психолог, і водночас продовжую служити в театрі і зніматись в кіно,
- ділиться знаменитість.

До речі, Саліванчук обрала психологію, так як завжди цікавилася нею. Вона завжди відчувала, що може допомагати людям, проте не впевнена, що працюватиме за цією спеціальністю, так як акторство знову стало затребуваним.

Я все життя цікавилась психологією, читала, дивилась фільми, консультувала і допомагала подругам, і настав час зануритись в психологію професійно. Поки я не знаю, чи почну практикувати і допомагати людям, бо, на щастя, акторська професія вже на часі, і її я обожнюю, але ніколи не кажи ніколи. Можливо, настане час, і я почну допомагати людям зцілювати свої душі. А поки починаю з себе,
- резюмувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук показалася у сексуальній ночнушечці та вразила кулінарними вміннями. Під кінець ролика, який вона розповсюдила у себе в соцмережах, з'являється її син.