"Ніколи не думав, що так може бути": Олег Собчук отримав контузію через абсолютно дурний інцидент

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олег Собчук розповів, що отримав травму через пляшку Coca-Cola
Фото: instagram.com/sob4uk

Прикрий інцидент стався у гримерці артиста

Знаменитий український рокер та лідер гурту “Скай”, який показався з підрослою донькою, отримав контузію. Селебритіс розповів, як це з ним сталося.

Отож, виконавець поділився прикрим інцидентом, який стався у його житті кілька днів тому в Києві. Відтак, знаменитість у себе в гримерці отримав травму, через яку в нього розвинулася контузія лівого ока та ерозія рогівки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Причиною такого пошкодження стала пляшка Coca-Cola. Як виявилося, Собчук відкривав газований напій і металева кришка полетіла йому просто в око. Артист додає, що наразі почувається добре та продовжує свою концертну діяльність, проте травми ока йому не вдалося уникнути. Проте, наразі чоловік лікується.

Ерозія рогівки, контузія лівого ока. Декілька днів тому…У Києві в гримерці відкривав пляшку Coca-Cola і металевий корок під тиском влетів в ліве око…Ніколи не думав, що так може бути. Добре, що око ціле. Все буде ок, лікуюсь,
- розповідає артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як рокер Олег Собчук розповів, чому досі не воює. Артист переконаний, що в тилу він більше допоможе українським воїнам.