Фронтмен гурту "Скай" публічно прокоментував вихід із "токсичних" стосунків, що тривали 20 років

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки одні знаменитості розходяться, зберігаючи теплі стосунки одне до одного, інші - виносять на обговорення скандальні деталі свого розлучення. Так, днями стало відомо, що фронтмен гурту "Скай" розійшовся з дружиною через 20 років шлюбу. Як Олег Собчук прокоментував цю новину - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

28 листопада стало відомо, що Марія та Олег Собчук більше не разом. Однак ще більше здивування публіки викликало те, що дружина артиста звинуватила його в аб'юзі . У сторіс Марія показала листування з колишнім і заявила, ніби він погрожує їй відібрати майно, а крім того - вже забрав у неї ноутбук і велосипед.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фронтмен гурту "Скай" публічно прокоментував вихід із "токсичних" стосунків, що тривали 20 років - фото №1
Фото: instagram.com/sob4ukmari

Однак сам музикант виявився у своїх висловлюваннях більш спокійним. На своїй сторінці у Facebook Олег Собчук підтвердив розставання з дружиною і зізнався, що це сталося ще до початку повномасштабної війни. Коментувати "токсичність" їхніх стосунків, про які раніше заявляла Марія, він не став, а натомість - попросив свою аудиторію поважати його особисті кордони.

Я не прихильник виносити на загал особисте, але все ж маю повідомити...
Ми з моєю вже колишньою дружиною Марією Собчук розбіглись ще до війни, а з травня цього року ми офіційно розлучені. Надто в подробиці вдаватись не буду і якщо чесно не хочу (сподіваюсь ви розумієте). Все ок. З дітьми все добре. Умови відповідних договорів виконую,

— прокоментував артист.

Фронтмен гурту "Скай" публічно прокоментував вихід із "токсичних" стосунків, що тривали 20 років - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в Мережі знову з'явилися чутки про розлучення Насті Каменських і Потапа. Ба більше, блогер Богдан Беспалов повідомив, що співачка вже  почала переговори  з великим українським лейблом, щоб після розлучення з продюсером, просуванням її кар'єри займалася нова команда.