"Річ не в страху": рокер Олег Собчук розповів, чому досі не воює (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 781
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олег Собчук
Фото: instagram.com/sob4uk

Артист переконаний, що в тилу він більше допоможе українським воїнам

Очільник популярного українського гурту “Скай” Олег Собчук, який приголомшив сумою, яку у колективу вкрали внаслідок шахрайської схеми, розповів, чому не доєднується до лав української армії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це музикант розповів в інтерв'ю проєкту Вікна . Зауважимо, що наразі музикант також збирає кошти на потреби українських воїнів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Собчук твердо переконаний, що в тилу він набагато більше допоможе. Зокрема, він може допомагати грошима. Підтверджуючи свої слова, фронтмен зауважив, що за час широкомасштабного вторгнення гурт зібрав 25 мільйонів гривень на потреби воїнів.

Я там, де зараз я найбільше ефективний. Повірте мені, тут річ не в страху, а саме в ефективності. Від початку повномасштабного вторгнення "Скай" зібрав, передав і прозвітував інформацію про суму в понад 25 мільйонів гривень. Тому саме ця фраза - "ти більш ефективний там, ніж тут" – це не мої навіть слова. Це слова моїх друзів, які зараз на передовій, де ми часто буваємо,
- розповів артист.

Дивитися з 10:18

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як лідер гурту “Скай” зізнався, чи змінилися його стосунки з дітьми після скандального розлучення. Артист заявив, що продовжує спілкуватися з 20-річною донькою Танею і 14-річним сином Арсеном.