"Мамо, я відпускаю, помирайте": син Ніни Матвієнко пригадав віщий сон, який бачив напередодні її смерті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Син Ніни Матвієнко розчулив спогадами про своє дитинство та зіркову маму
Фото: facebook.com/Nina.Matviyenko

Син-священнослужитель Ніни Митрофанівни досі не вірить, що його мами вже немає

Старший син легендарної української артистки Ніни Матвієнко, яка відійшла в інший світ рік тому, священнослужитель Януарій (Іван Гончар) згадав останні дні перед смертю зіркової мами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, син Матвієнко зізнався, що навіть за рік після смерті Ніни Митрофанівни, він не вірить у те, що її немає. Відтак, у ефірі ток-шоу “Говорить вся країна” Іван зазначив, що його мама робила все можливе, аби в її дітей було все.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чоловік додає, що їхнє з Тонею життя було максимально безтурботним та щасливим. Окрім того, Іван пригадав, що коли вирішив стати священнослужителем, його мати підтримала його. В підсумку, син Матвієнко розповів, що останні дні життя його мама провела з ним. Він розповів, що одного разу прийшов до Ніни Митрофанівни у лікарню, де йому і наснився сон з рідною людиною. Як виявилося, сновидіння було пророчим.

Перед смертю мами ми з братом приїхали причастити її. Я тоді кажу: "Мамо, я відпускаю, помирайте". Ще сон був такий особливий, що я прокинувся. Прокинувся, ніби світло увімкнули. Хтось зайшов у хату, я боком відчув, що хтось стоїть поруч і починає мені розказувати: "Подивись, як гарно в хаті". Я повертаюся і бачу – це мама. В цей момент я прокидаюся, але з такою радістю,
- поділився Іван.

Дивитися з 31:20

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Алла Кудлай показала архівне фото зі свого весілля. На ньому можна розгледіти, як Ніна Матвієнко виглядала 48 років тому.