Донька Елвіса Преслі розбила серце Майкла Джексона: чому Ліза Марі не хотіла мати спільних дітей з попідолом

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ліза Марі Преслі не хотіла мати дітей від Майкла Джексона
Ліза Марі Преслі та Майкл Джексон. Фото: Getty Images

Інсайдери розповіли, що стало серйозною причиною кризи у стосунках знаменитостей

Стосунки доньки легендарного Елвіса Преслі, Лізи Марі, з попкоролем Майклом Джексоном, в смерть якого досі не вірять його прихильники, залишається темою численних дискусій і спекуляцій донині. Та останні дані від інсайдерів пролили світло на причини розриву знаменитостей. Виявилося, вчинок Лізи Марі залишив глибокий слід у серці Джексона.

Як повідомляє видання The Mirror, у розкритих записах рабина Шмулі Ботіча, близького друга Джексона, попідол зізнавався, що його серце було розбите. А саме — коли Ліза Марі, яка вже виховувала двох дітей від першого шлюбу з Денні Кіфом, відмовилася від ідеї мати спільних дітей з Джексоном.

У спогадах, зафіксованих між 1999 і 2001 роками, Джексон згадував про свої мрії про сім’ю. Тоді він часто проводив час у своїй резиденції, граючи з ляльками та уявляючи, ніби він бавить своїх дітей від Лізи.

Related video
Вона (Ліза Марі — прим. ред.) пообіцяла мені, ще перед тим, як ми одружилися, що перше, що ми зробимо — заведемо дітей. У мене було розбите серце, і я весь час ходив з цими маленькими ляльками та плакав, тому що я так сильно цього хотів,
— розповідав Майкл Джексон.

Варто зазначити, що у 2010 році в інтервʼю Опрі Вінфрі Ліза Марі вперше розповіла про причини відмови мати дітей з Джексоном. Тоді вона висловила побоювання щодо можливих юридичних баталій за опіку над дітьми у разі їх розлучення. Тому це стало вирішальним фактором у їхніх стосунках.

Я думала про майбутнє і не хотіла із Майклом вступати у боротьбу за опіку. Я знаю, у мене були діти. Я знала, що, виховуючи дітей у певних обставинах, ви повинні переконатися, що все безпечно, надійно і добре. Я хотіла переконатися, що ми з ним дійсно близькі,
— казала Ліза.

Нагадаємо, раніше охоронець Майкла Джексона розсекретив істинну причину того, чому артист робив пластичні операції. Як виявилося, причиною першої операції артиста стали образи від найріднішої людини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ: